INVITAȚIE

Invitatie asistenti

Dragi Colegi și Parteneri,

Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Sanitas Iași și Dimas Events, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la lucrările online ale Simpozionului & Workshop-ului pentru Asistenți Medicali, eveniment ce va avea loc online în data de 06 noiembrie 2020.

 

Evenimentul va fi creditat cu 15 credite EMC de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Sperăm că acest eveniment organizat sub forma unor cursuri prin internet, să reprezinte un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, care să genereze noi idei, concepte, strategii și abilități practice în domeniul Asistenței Medicale.

Pentru că sănătatea voastră, a noastră și a celor de lângă noi este cea mai importantă!

Vă rugăm să ne fiți alături în organizarea acestui eveniment, diseminând această informație către toate persoanele interesate și să participați cu lucrări proprii și noutăți, pentru a face cunoscute ultimele noutăți și provocări în domeniu.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră ziua de 06 Noiembrie 2020, ca fiind ocupate cu lucrările Simpozionului & Workshop-ului Hands-on dedicat Asistenților Medicali.

Șef lucrări Dr. Lucian EVA
Președinte Congres

As. med. Pr. lic. Iulian COZIANU
Președinte Comitet Științific